Verkoop jouw sloopauto vandaag nog

Verkoop van de auto aan de sloop is iets waar er in de meeste gevallen wel haast bij is. Zo een auto mag namelijk niet zomaar geparkeerd staan langs de openbare weg en beschikt lang niet een ieder over een eigen garage om de auto daar te plaatsen. Daar zal het trouwens alleen maar kostbare ruimte innemen omdat reparatie niet zal plaatsvinden en ben je er beter van af om gelijk een sloperij in te schakelen. Er zijn gelukkig altijd wel opkopers die zo een sloopauto zo snel als mogelijk op willen komen halen.

Met wie ga je in zee?

Even zoeken op het internet zal je een lijst van sloperijen opleveren die allemaal zitten te springen om de auto op te kopen. Sommigen zijn zelfs 1x24u beschikbaar en dat nog op elke dag, ook zon- en feestdagen. Een offerte opvragen is ook eenvoudig en kunnen de gegevens gewoon per mail opgestuurd worden. Binnen een paar uurtjes is de offerte al binnen en kan na de bevestiging gelijk een autoambulance naar het opgegeven adres worden gestuurd. Een auto sloop in de buurt is nog altijd de beste keuze om dat de verwijderingskosten voor de sloperij lager uitvallen en je ook veel sneller geholpen bent.

Ga dus bij het willen verkopen van de auto aan de sloop, dus even na welke sloperijen in de buurt te vinden zijn en begin daar met het opvragen van offertes. Over het algemeen zullen de aangeboden bedragen niet veel van elkaar verschillen en ben je met zo een sloperij in de buurt wel snel van de auto af.